Afrocubanske workshops for musikere

Hal C, Arsenalvej
København, d. 20. oktober 2017

Kl. 11-13

Afrocubansk percussion workshop for musikere

Det polyrytmiske univers vi finder i den afrocubanske musik er uden sidestykke. De afrocubanske rytmer har haft enorm indflydelse på det meste af den musik vi hører i dag, også i den vestlige verden. Om du er rytmisk eller klassisk musiker vil du blive udfordret og din rytmeforståelse vil få et boost. Samtidig er det en stor glæde at mærke hvordan ens egen rytme er med til at skabe en symfoni af rytmer, men også hvor skrøbelig man er, når der bliver “trukket i én” fra alle sider.

Pris: 300 kr.
Tilmelding: mail til ekkofracuba@gmail.com

Kl. 13-14.30

Batá clinic m. Raydel Medina, Rune Harder Olesen og Boris Reyes

Los Tambores Batá er navnet på de hellige trommer som bliver brugt i Santeria ceremonierne i Cuba. Rytmerne er blandt de mest komplekse i verden. Det tager mange, mange år at beherske de tre trommer Okónkolo, Itótele og Iyá. For at spille på de indviede trommer skal man have gennemgået en indvielse i Aña (trommernes ånd) derefter er man omó aña (søn af aña). De tre percussionister er alle indviede og dedikerede batá-spillere gennem en årerække.

Sangeren Boris Reyes hører til blandt verdens bedste sangere indenfor santeria-traditionen, men behersker også de andre afrucubanske stilarter, som rumba, abakuá, bantú og arará til fulde.

Pris: 250 kr
Tilmelding: mail til ekkofracuba@gmail.com

Rune Harder Olesen

Boris Reyes

Boris Reyes

Raydel med trommer

Raydel Clemente til venstre
Boris Reyes til højre

Raydel og Michael Finding

Raydel med sin gudfar Román Diaz (kendt percussionist)